• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2007
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Tvångsförvalta hela Vetlanda socialtjänst!

Staten, regeringen, Riksrevisionen, rättsväsendet, JK – någon måste ingripa! Om det är sant som nu berättas i olika medier, bland annat Svenska Dagbladet (som citerar Vetlanda-Posten), att familjehemspappan till flickan Louise som under en mängd år mer eller mindre ignorerades av socialmänniskorna i Vetlanda när hon levde ett eländigt liv med sin pappa, trakasseras och hotas av socialsekreterare, då MÅSTE någon instans någonstans i detta mesiga land bestämma om tvångsförvaltning av hela rasket! Nu. Genast. Är de helt från vettet i Vetlanda?

Och min allra största eloge till familjehemmet som står upp för Louise och tar hand om henne! Pappan i familjen skriver i ett öppet brev till kommunalrådet i Vetlanda Göran Lindell, bland annat:

Du ska veta att vi kommer att göra allt som står i vår makt för att Louise ska få ett bra liv, men vi står ensamma utan någon som helst hjälp eller stöd från samhället. Vi kommer däremot inte längre att acceptera att ni inget gör för Louise, eller fortsatta trakasserier mot oss, varför vi har kontaktat Advokatfirman Peter Ahltin, som kommer att biträda oss och Louise i dessa frågor.

Tack och lov att den här mannen och hans familj finns! Och än en gång: det måste finnas sätt att få bort de här typerna från Vetlanda. MEN: det räcker tyvärr inte utan en absolut och total översyn över alla socialenheter som har makt över barns väl och ve måste kontrolleras! Det finns så stor inkompetens, okänslighet, prestige och maktfullkomlighet på så många sådana enheter att det är rent förskräckligt. Och det är en tämligen sluten verksamhet. För även om Länsstyrelserna lite långsamt och trögt "riktar kritik" mot flera av dem så händer ju ingenting alls! Kritiken står på några A4 som sätts in i en pärm och så är det bar ned det. Så kan det bara inte få gå till.

ÅTERINFÖR ÄMBETSANSVARET, som försvann i mitten av 70-talet, det är mitt förslag och det borde vara ett krav från hela svenska folket. Annars har facket makten att stoppa alla avskedanden av olämplig personal, vilket det också gör. Så får det inte fortsätta att vara. Vetlanda-typer och sådana som förstört de familjers liv som jag berättat om under kategorirubriken Tvångsomhändertahande av barn måste kunna ställas inför rätta för "försummelse", "missbruk av maktställning", "medverkan till vanvård" etc. Här måste lagändringar till stånd. NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: