• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Inbjudan: Be my guest

Om man läser under kategorirubriken Be my guest ser man, att många människor med helt olika bakgrunder och budskap har skrivit inlägg där. Det är bl.a. Helena Tornberg som är ordförande i Finlands Centerpartis svenska delegation; Risto Erjani, vd för Finsksvenska handelskammaren; Lars Kihlstedt, "felaktigt dömd"; Fredrik Westerlund i Ingå som är en finlandssvensk som tidigare bott i Sverige några år; Håkan Sandvik, präst i Svenska kyrkan; Marita från Georgien samt Thanh, en av de två vietnameserna som flera inlägg här nedan handlar om. Och många fler. Var och en som har skrivit står för sina åsikter och för det han eller hon skriver.

Jag vill härmed bjuda in någon eller några miggor (kort för det långa "anställda vid Migrationsverket") som känner att den/de vill skriva ett gästinlägg! Birgitta Elfström, jurist och beslutsfattare vid verket, har skrivit flera gånger och så har jag fått en del välskrivna texter också från andra miggor, som velat vara anonyma utåt. Finns det någon som vill hålla med eller vara emot eller ha helt egna synpunkter på det här med Asyl&Migration (se under den katergorirubriken i högerspalten) så är du välkommen att skicka text och bild och kort presentation (se hur andra gjort under Be my guest). Om du vill vara anonym på bloggen så går det också bra (men jag måste förstås veta vem du är).

Det ska bli spännande att höra från någon klok, arg, nöjd, frustrerad, glad, trött, pigg, kunnig och/eller keativ migga som vill lufta sina åsikter så att folk i 115 länder kan läsa dem! VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: