• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En annan salladsbar

På lördag eftermiddag var jag ute och gick en sväng i solen (och blåsten…). Jag beslöt att göra ett premiärbesök på En annan salladsbar på Birger Jarlsgatan och kom dit vid 14.30-tiden.

Där, på sin ägandes salladsbar, satt Fredrick Federley  tillsammans med sin syster Emma och den charmiga, men trötta S:t Bernhardshunden Napoleon vid ett bord i solen (och blåsten…).

Jag beställde en rejäl portion helt vegetarisk sallad och fick en stor skål med fräscha och krispiga grönsaker av alla de sorter plus couscous i botten. Gott! Vi pratade, mobilerna ringde, folk gick förbi eller stannade till och pratade lite. Snart kom också den andra ägaren, Dominika Peczynski, dit och samtalet böljade från det ena till det andra, från stort till smått kryddat med lite pikant skvaller. Drygt en timme förflöt i trevligt och lättsamt sällskap och en god cafe latte fick avsluta det hela innan det bar av hemåt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: