• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kvinnan som importerade hit ett barn som sin älskare

Alla gick på kvinnans lögner och manipulation: skolan, kommunen, politiker, media, frivilligorganisationer och till slut även Migrationsverket. När jag blev ombedd att "stödja Gustavos kamp" (se Aftonbladets artikel Kastas ut – till ett liv på gatan – nu slåss Gustavo, 16, för att få stanna i Nacka den 28 juni 2005), tackade jag nej. Jag hade förstått att allt inte stod rätt till i det här fallet, jag tyckte inte att uppgifter stämde och var inte beredd att okritiskt skriva under på något som jag redan då anade inte var med sanningen överensstämmande.

"Nu engagerar sig 8 500 människor i hans öde", trumpetade Aftonbladet. "Ingen tog hand om mig. Jag hamnade med dåliga människor. Vi drack, var på gatan. Jag var utan trygghet, jag hade ingenting", berättade pojken själv. Lögn, förstår nu alla som blev lurade.

Okritiska, icke-självständigt tänkande människor (kanske rädda att bli kallade "främlingsfientliga"…) från alla håll i samhället skrev på protestlistor och agerade för att den "stackars pojken" skulle få uppehållstillstånd i Sverige. Samtliga lät sig luras av kvinnan, som för övrigt säkert får jobb på en pr-firma efter avtjänat fängelsestraff eftersom hon så skickligt lyckades manipulera hela samhället (utom några av oss…) och fick alla att dansa efter sin pipa.

Att det var så illa som att kvinnan importerat ett barn som hon hade en sexuell relation med, förstod jag förstås inte då. Men jag fick bekräftelse för min obehagliga känsla av att allt inte stod rätt till när samma kvinna sedan också anklagades för att ha utnyttjat asylsökande som svart arbetskraft på sitt hunddagis på Östermalm, där bl.a. prinsessan Madeleine hade haft sin hund.

Lärdom för alla inblandade 1: Ta reda på ordentligt vad det är ni agerar för, vad det är för upprop ni skriver under! Var kritiska, sätt inte era namn på några listor eller skicka stödjande e-postmeddelanden någonstans om ni inte vet vad det handlar om!

Lärdom för alla inblandade 2: Den här pojken borde givetvis inte ha fått uppehållstillstånd i Sverige och hade folk tagit reda på lite bättre vad det handlade om innan de skrev på och rörde upp masshysteri så hade han varit hemma i sitt land, hos sin familj, för länge sedan och inte behövt bli sexuellt utnyttjad i Sverige!

Brett i Nacka för utvisningshotad (SvD den 12 juni 2005)
Gustavo får inte stanna (ABC i SVT den 22 november 2005)
Marenales får stanna i Sverige (DN den 9 december 2005)
Carla och Gustavo åker hundspann
(SVT datum okänt)

"Ägaren sa att Maria fick åtta fiskpinnar" (Expressen den 18 februari 2007)
Syndikalister blockerar hunddagis (DN den 19 februari 2007)
Madeleines hundflicka jobbade svart (Expressen den 19 februari 2007)
Svagt vänskapsband till utnyttjad hundvakt (Arbetaren den 7 mars 2007)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: