• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Apropå den kvinnliga pedofilen

Den 3 juni skrev jag här på bloggen om den kvinnliga pedofilen som manipuelrade de flesta under rubriken Kvinnan som importerade hit ett barn som sin älskare. Jag avslutade inlägget på följande sätt:

Lärdom för alla inblandade 1: Ta reda på ordentligt vad det är ni agerar för, vad det är för upprop ni skriver under! Var kritiska, sätt inte era namn på några listor eller skicka stödjande e-postmeddelanden någonstans om ni inte vet vad det handlar om!

Lärdom för alla inblandade 2: Den här pojken borde givetvis inte ha fått uppehållstillstånd i Sverige och hade folk tagit reda på lite bättre vad det handlade om innan de skrev på och rörde upp masshysteri så hade han varit hemma i sitt land, hos sin familj, för länge sedan och inte behövt bli sexuellt utnyttjad i Sverige!

Nu skriver också någon med signaturen LJE i Skånska Dagbladet om händelsen, bland annat:

image1771"Myndigheterna orkade till sist inte stå emot den hysteriska opinionen – också det som vanligt – och pojken fick stanna hos den kvinnliga pedofil som han nu fått barn med.

Historier som denna borde någon gång lära oss att myndigheterna faktiskt har fog för sina noggranna avgöranden i utvisningsbeslut. Betydligt mindre trovärdiga är däremot mediernas okritiska snyftjournalistik. De missade t.ex att "gatupojkens" farfar sitter i regeringen."

Läs inlägget här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: