• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Vietnameserna har fått egen rubrik

VietnamEftersom det har blivit så mycket skrivet om Thanh och Hoa och Migrationsverkets och andras agerande mot dessa vietnameser så har jag nu samlat allt under kategorirubriken Vietnameserna i högerspalten. Mitt första inlägg var den 4 augusti 2005, för nästan två år sedan. När den här mardrömmen ska ta slut vet jag inte. Den 2 maj 2007 gick deras tillfälliga sexmånaderstillstånd ut och efter det har ingen myndighet, inget departement velat ta i dem med tång. Inte någon kommun heller. Så sedan 2,5 månader befinner de sig i ett absolut vakuum utan bostad och pengar och kan varken gå framåt eller bakåt, varken stanna här och leva sina liv eller återvända till sitt hemland.

Som sagt: det mesta som hänt hittills berättas under rubriken Vietnameserna och under den rubriken kommer jag att fortsätta berätta om vad som händer. Eller snarare: om vad som inte händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: