• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Heja, Åhléns!

underkl_der_1185629713_2305 baddr_kter_bak_1185629692_2304 baddr_kter_fram_1185629651_2303Jag skulle köpa ett nytt strykjärn och begav mig till Åhléns i Stockholms city. Där var det luftigt och skönt och väldigt lite folk vid 12-tiden. Det var lite synd om Åhléns, men trevligt för de kunder som hittat dit och kunde gå runt i sin egen takt utan att behöva trängas.

Jag gick förstås en runda också på damavdelningen, trots att det bara var ett strykjärn jag behövde (…), och då fick jag till min förvåning se något jag aldrig sett tidigare, nämligen skyltdockor i olika storlekar! Alltså de gamla vanliga ursmala men också lite kraftigare dockor, intill de smala.

Jag har som sagt aldrig sett sådana här ”plus size” skyltdockor någon annanstans, så jag säger bara ”Heja, Åhléns, som har fattat att alla inte ser exakt likadana ut utan att kvinnor finns i alla storlekar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: