• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan titel lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Prins Rajpipla kan bli den första öppet homosexuella kungligheten i Indien

Den indiske prinsen Manvendra Singh Gohil chockade sin familj och hela nationen när han i en intervju för en lokal tidning i Gujarat ”kom ut” som gay.

Prinsen, son till en maharajah från en mer än 600 år gammal dynasti, växte upp i en bubbla av prestige och privilegier, omgven av folk som behandlade honom med sådan vördnad att han hann bli 15 år gammal innan han gick över en gata ensam. Även om Indien idag är en demokrati behandlas och betraktas ätten Singh Ghohil fortfarande som om de regerade landet.

”Jag föddes med en guldsked”, säger Singh Gohil, som nu är 41 år gammal. ”Jag levde ett oerhört luxuöst liv… tidvis hade vi 22 betjänter och allt, till och med om jag bara ville ha ett glas vatten, hämtade de åt mig.”

Singh Gohil levde i yttersta lyx och överdåd, men han hade en mörk hemlighet. En hemlighet som var så mörk och så tabubelagd att när den blev känd förorsakade den upplopp på gatorna i Indien. Men först hade han tvingats in i ett arrangerat äktenskap med en underskön indisk prinsessa. deras förening förenade också två prominenta, kungliga familjer i Indien. Sing Ghohil berättar att det var en total katastrof, det värsta som hönt honom i hans liv. han hade aldrig någon intim relation med sin hustru, han klarade det inte och äktenskapet blev därmed aldrig fullbordat.

Efter 15 fruktansvärt påfrestande månader skilde sig Singh Ghohil. Sista gången de träffades sa hans fru till honom: ”Jag vill ge dig ett råd: förstör inte någon annan flickas liv.” Han bestämde sig då för att aldrig gifta sig igen. Men i enlighet med traditionen, bestämde sig maharajan och hans maharani av Rajpipla att hitta en ny fru åt sin son. Och prinsen, som inte hade någon att anförtro sig åt, häll på att få ett nervsammanbrott. han hamnade på sjukhus och kundedär börja berätta om den hemlighet som han gömt i hela sitt liv. Han berättade om hur han alltid attraherats av män och hur han blev involverad med en tjänstepojke som hans farmor hade tagit från ett barnhem som sällskap åt sonsonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s