• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Sju medlemmar av saudisk familj gripna för mord på hembiträden

Sju medlemmar av en saudisk familj har gripits av säkerhetspolisen, som utreder morden på två indonesiska hembiträden och den brutala misshandeln av ytterligare två. Hembiträdena sägs ha attackerats av sina arbetsgivare som anklagade dem för att praktisera svart magi på familjens tonårsson. Denne var enligt uppgift också  iblandad i morden och misshandeln. Det finns uppgifter om att sonen skulle ha varit den enda inblandade i attacken och att han skulle vara psykiskt instabil.

Siti Tarwiyah Slamet, 32, och Susmiyati Abdul Fulan, 28, dog av sina skador medan Ruminih Surtim, 25, och Tari Tarsim, 27, vårdas på sjukhus för sina skador. Tari Tarsim har berättat att det var den 17-årige sonen som anföll och attackerade dem. Hon har sagt att medan sonen slog henne med sin det svarta huvudbandet som sitter runt huvudbonaden som bärs av saudiska män, skrek han att hon "hade djävulen i sig" och att hon besatt häxkrafter. På sin brutna arabiska kunde hon dock inte redogöra för var de andra familjemedlemmarna, far, mor och nio barn, var medan dådet pågick. Men det är inte troligt att sonen ensam attackerade de fyra hembiträdena.

Källa:
Arab News

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: