• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2007
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Den enda sanna tron – à la Carina Hägg

image1997Vilken förvriden syn på demokrati och yttrandefrihet och rätten att driva företag den socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg har! Kan man verkligen vara riksdagsledamot med så twisted åsikter? Jag tycker inte det. Den här kvinnan är ju sinnebilden av odemokratiskhet och då platsar hon knappast i Sveriges riksdag. Plus att hon verkar förblindad av makt och övertygad om att hennes är den enda sanna tron och att hon därför kan bete sig hur som helst, utan respekt för andra männisor och deras liv och arbete.

Vad har hon gjort? Jo, hon har har uppmanat företag och idrottsföreningar i Värnamo-trakten att sluta samarbeta med ett känt dansställe utanför Värnamo. Skälet är att ägaren är Sverigedemokraternas kontaktperson i Värnamo! Och här är hennes obegripliga svammelargument:

"Vi måste lära oss att diskutera människovärdet i alla forum och använda de redskap som vi har till vårt förfogande. Vi gör det internationellt, vi gör det på europeisk nivå men vi måste också diskutera de här frågorna lokalt när det finns anledning".

Vad menar hon? Vem ger henne rätten att försöka få kommunen och närimgslivet att bojkotta ett företag ev (hennes) politiska skäl? Hur kan hon kalla sig "demokrat" och bete sig som en diktator?

OBS! Detta blogginlägg är absolut ingen försvarstext för SD utan enbart en stark kritik mot den megalomaniska Carina Hägg.

Läs mer på SRs sajt under rubriken Riksdagsledamot driver kampanj mot Sd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: