• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

45-årig kvinna dog i cell på flygplats i USA

s flaggaVad ni gör: bli inte arga och för Guds skull visa inte det om ni missar en flight i USA!

Den 45-åriga mamman Carol Anne Gotbaum tilläts inte gå ombord på ett plan från Phoenix eftersom hon kom för sent till gaten. Det gjorde henne förbannad och det visade hon. Då satte personalen på henne handfängsel och förde henne till en cell på flygplatsen för att lugna ner sig.

När det blev tyst i cellen och hon slutat skrika och väsnas tittade en polis in för att se hur det var med henne. Då var hon död. Hon hade försökt ta sig ur handklovarna och fick dem på något sätt runt sin hals.

Varken vapen eller pepparspray användes mot kvinnan, försäkrar myndigheterna. Ja men, det var ju fint, det! Men bara att man nämner det måste innebära att det ofta används mot missnöjda och bråkiga passagerare. Så se till att ni inte mopsar er på en amerikansk flygplats (om ni måste åka dit), för det kan bli det sista ni gör i livet.

Läs mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: