• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kritik igen mot programledaren för Ring P1

Otroligt att SR inte lyssnar på den kritik som kontinuerligt riktas mot en av programledarna för programmet P1! Och otroligt att folk fortsätter att ringa in och låta sig förödmjukas, förlöjligas och behandlas som mindre vetande!

Det har skrivits insändare i tidningar och folk har ringt och skrivit till SR och till och med klagat direkt i programmet. Samtliga tycker att programledaren är oförskämd, avbryter, är arrogant och allmänt otrevlig. Kritiken har framförts under mycket lång tid och senast idag (10 oktober) var det en kvinna som i direktsändning, i direkt samtal med programledaren i fråga framförde skarp kritik mot hans sätt att leda programmet. Han tog som vanligt inte till sig något av kritiken.

Jag har också några gånger här på bloggen beklagat att SR inte kan hitta en annan, lämplig programledare för det här programmet dit ”vanliga” människor får ringa in och framföra sina åsikter vilket de borde få göra utan att bli näpsta, avhuggna och allmänt otrevligt bemötta. Det handlar ju om ”public service”, då borde väl SR lyssna på den kritik som kontinuerligt riktas mot en programledare och även se till att allmänheten, när den för en gångs skull kommer till tals, blir bemött på ett ”public service”-vänligt sätt.

Mina tidigare inlägg finns här (25 juli 2006), här (26 juli 2006), här (30 juli 2006), här (15 augusti 2006), här (9 januari 2007) och här (10 januari 2007).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: