• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Jag älskar Nokia!

Nokia 8910iSedan mitten av 90-talet har jag haft mobiltelefon. Jag har aldrig haft någon mobiltelefon av annat märke än Nokia och kommer aldrig heller att ha det. Om inte Nokia – ha ha ha ha ha! – skulle gå i konkurs. Då skulle jag övergå till iPhone. Men att Nokia skulle kunna gå i konkurs finns inte i korten, även om man förstås aldrig stenhårt ska säga aldrig.

Nokia har gjort det – igen! I Svenska Dagbladets bilaga Näringsliv kan man bland annat läsa:

Nokia överträffar åter förväntningarna och visar ett starkt resultat i tredje kvartalet. Den finska telekomjätten visar återigen att man drar nytta av och utökar marknadsledarpositionen på mobiltelefoner.

Nokias resultat före skatt stiger till drygt 1,9 miljarder euro. Det kan jämföras med förväntningarna som låg på 1,7 miljarder

I andra media låter det likadant. Med rätta.

Boken om NokiaAlla ni som inte känner till historien bakom Nokia och hur Nokia blev vad det är idag, borde läsa Mosse Walléns och Staffan Bruuns Boken om Nokia! Jag har skrivit om – och lagt upp utdrag ur – boken här,(2 aug 2007). Försök få tag i den här boken (förlaget är Fischer & Co), en roligare, dråpligare och mer fantastisk historia skulle inte ens en manusförfattare i Hollywood kunna skapa! Och det här är på riktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: