• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Ingen fullmakt!!!

sverigesdomstolar MIG logoDet ringde en person från Migrationsdomstolen idag. Hon hade redan fått vårt överklagande gällande Thanh – Migrationsverket har tydligen slängt iväg det med blixtens hastighet som en het potatis i stället för att försöka rätta till sina fel själva – men att hon behöver en fullmakt från Thanh för mig för att kunna hantera frågan om inhibition omgående samt ta ställning till begäran om offentligt biträde.

”Men jag har gett in flera fullmakter till Migrationsverket genom årens lopp”, sa jag som mindes att första fullmakten ingavs i februari 2005 och att minst två fullmakter till har getts in, den senaste i maj i år.

”Nej”, svarade den vänliga personen på Migrationsdomstolen, ”här finns inga fullmakter alls i Migrationsverket akt”.

Vad sysslar de med på Migrationsverket egentligen? Har de alltså inte sparat fullmakterna från Thanh för mig att agera som hans ombud? Vart har de slängt fullmakterna och varför har de slängt dem? Och hur har de kunnat acceptera mig som ombud i alla år och lämna ut handlingar om de inte har haft någon fullmakt? Det är ju inte lagligt att lämna ut hamdlingar gällande asylsökande om det inte finns en fullmakt-

Migrationsverket verkar helt ha tappat kontrollen och det är skrämmande. Ingen kan vara säker på att få sin sak korrekt behandlad när man läser (under Vietnameserna i högerspalten) hur de har lekt med det här ärendet som kostat samhället långt över en miljon kronor i onödan och när de inte ens håller reda på ingivnafullmakter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: