• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Får man kvitton på svartjobb numera?

Pawel FlatoDet blir bara konstigare och märkligare och löjligare och osannare och mer skrattretande, det här med svartbetalande statssekreterare!

I Ekot berättas idag följande – och bedöm själva om Nicola Clase och hennes säkert mycket dyra toppadvokat tror att allmänheten är stockdum:

Citat 1 ur Ekots sändning: Den byggfirma som familjen Clase anlitade redovisade inga intäkter till Skatteverket trots att renoveringen kostat 100.000-tals kronor.
Citat 2 ur Ekots sändning: Nicola Clase har gjort rätt. Hon har följt regelverket . Detta sägs av den kände brottmålsadvokaten.
Citat 3 ur Ekots sändning: Nicola Clase vill själv inte svara på några frågor om det här. Men enligt advokat Per E Samuelsson har familjen Clase följt reglerna och har kvitton på alla betalningar. Trots det tänker de inte visa upp några kvitton.

– Nej, jag har tittat på kvittona och gör den här bedömningen. Det finns ingen anledning att visa upp dem för media. Vi driver inte rättegångar i Sveriges Radio eller någon annanstans i media.

Ha ha ha ha ha ha ha ha !

Kommentarer:
1) Om renoveringen har kostat "100.000-tals kronor", hur kommer det sig då att Nicola Clase påstår att hon har betalat bara 68.000 kronor för svartjobb?
2) Inte ens en känd toppadvokat kan väl med rent samvete påstå att Nicola Clase "har följt regelverket"!!! I så fall kan han lika gärna försöka få oss att tro att svart är vitt och vitt är svart – och det lär ju inte lyckas.
3) Visa kvittona om de finns. Visas de inte så finns de inte. Det är mycket lätt att tänka så. Samt: är det något nytt på svarttjänsternas område att man får kvitton på svartjobbet, numera?

Jag har lust att citera ungdomar i det som svensksvenskarna kallar "utsatta områden": SLUTA JIDDRA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: