• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Talk Tank träff

Talk Tank logoSå uppiggande och roligt att träffa Talk Tank-människorna! Vi var tio personer som samlades på torsdag kväll, denna gång på en trevlig restaurang om JO hade valt, med god mat och trevlig stämning. Vi fick sitta lite avskilt och ”upphöjt”, men ändå inte avskurna från resten av lokalen.

Ämnena var synnerligen varierande – to say the least. T.ex. ”samhällsmoralen”, ”vem får man pussa?”, ”vikten av vänskap”, ”svartjobb”, ”behöver vi ett konsekvensverk?”, ”det ineffektiva polisväsendet”, ”tragedin i Jokela-skolan, hur kunde den ske” och flera andra från varandra mycket olika ämnen.

KJ var vår Talk Tank Master, han ledde det hela och fördelade ordet på ett förtjänstfullt sätt. Sammansättningen av människor med olika bakgrunder, nationaliteter och åldrar bidrog till många tänkvärda åsikter och synpunkter som stundtals flög som projektiler mellan oss. Alla medlemmar tycker absolut inte lika om allt och debattens vågor går därför stundtals ganska höga.

Att vara med och starta en Talk Tank och att träffas emellanåt och lufta åsikter under trevliga former med härliga människor är det bästa jag har gjort på mycket länge. Jag lär mig nya saker och jag hör andras synpunkter. Vänskap och nyttiga kontakter på olika områden kommer på köpet.

När vi ses om en månad igen så är det PS som är Talk Tank Master. Jag ser redan fram emot det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: