• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Tal till – och med – trevliga människor!

image2069Novemberutsikt från konferenslokalen.

Idag, onsdag den 14 november, hade jag förmånen att få tala inför (och tala med) en ganska stor grupp aktiva och alerta människor som gav respons under tiden jag talade och som det var en fröjd att tala inför och – som sagt – tala med. Jag är glad att jag fick den här möjligheten att möta människor med viktiga jobb och med stor kunskap och att det blev så lyckat. Jag kände mig helnöjd när jag åkte hem från konferensstället där det hela ägde rum. Om ni läser detta (ni vet vilka ni är…), så hälsar jag till er alla och tackar för att ni gjorde det lätt för mig att prata eftersom ni inte satt och hade stone faces, tvärtom! Och tack för lunchen!

Jag lovade Sinikka att ta upp det här med "idiotgalgarna" i kapprummet. Det var sådana där otrevliga galgar med liksom en pigg upptill, som sedan skulle pusslas in i ett hål i en stång. Varför? Kan man inte ha normala galgar på ett så fint ställe som det här ändå var? Konstigt. Tyckte åtminstone Sinikka. Och jag. Men i övrigt var allt toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: