• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Jag är till 100 % för invandring från hela världen!

Människor tolkar in vad de vill i det de läser och hör. På min blogg för jag fram mina tankar och åsikter utan censur och utan att någon annan silar vad jag säger. Så jag passar på att klargöra följande och hoppas att mina skrivna ord här på bloggen förstås av alla som läser dem. Jag ska här förtydliga några saker.

Jag är inte partipolitiskt engagerad och kommer aldrig att bli det. Jag följer mina egna åsikter, mitt eget samvete, mina egna tankar och bryr mig inte om att det för andra tycks vara viktigt att sätta etiketter som ”höger”, ”vänster” eller något annat på människor. För mig är etiketter inte viktiga att sätta på folk och jag vill heller inte etiketteras av andra.

Jag är till 100 % för alla sorters invandring till Sverige! Jag är för utländska adoptioner, jag är för arbetskraftsinvandring och jag är för att Sverige ska ta emot asylsökande med behov av skydd enligt de lagar vi har och de konventioner Sverige har ratificerat. Det faktum att jag tycker att man ska ha ordning och reda i asylprocessen, att man ska veta vilka man beviljar uppehållstillstånd, att man inte ska kunna få ut 12 svenska pass på sex månader utan att bedrägeriutredning inleds etc, har inget med invandring att göra. Det handlar enbart om Sveriges slappa och ineffektiva system, ingenting annat.

De som läser min blogg och tror att jag har någon politisk agenda ska veta att det har jag inte. Och att jag som sagt till 100 % är för invandring till Sverige och till 100 % för att det ska vara ordning på vilka som beviljas uppehållstilstånd och vilka som får medborgarskap i en fungerande demokratisk stat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: