• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Många hör av sig

Efter de senaste dagarnas bloggningar om förfalskningar och myndigheternas tillkortakommanden (scrolla ner en bit för att läsa inläggen) har många hört av sig: s.k. vanliga människor, inte medier och definitivt inte några från ”ansvariga” myndigheter, regering eller riksdag… Och jag är glad över att människor hör av sig. Här är ett stycke ur ett långt inkommet mejl, som summerar det som de flesta säger:

Vad det politiskt korrekta etablissemanget och massmedia i det här landet inte kan acceptera är sund och saklig kritik mot vad som händer på migrations- och flyktingområdet utan betraktar det som främlingshat och rasism.

Det är dags att svenskar slutar vara fega och att mediefolket som har makten att rapportera och ta in insändare och artiklar i de viktiga frågorna om Sveriges framtid, inser att folk inte är ”främlingsfientliga” för att de kritiserar svenska myndigheters oförmåga att hantera asylinvandringen och bedrägerier, förfalskningar och andra brott! Det har de all rätt – för att inte säga skyldighet – att göra både som medborgare i en demokrati och eftersom hela verksamheten finansieras av deras skattepengar.

P.S. Till dem av er som nu – och även tidigare – bett mig engagera mig politiskt eller rentav starta ett eget parti måste jag säga ett klart, tydligt och oåterkalleligt: NEJ! But thanks for asking. Blogga kommer jag dock att göra även i fortsättningen.

© denna blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: