• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Vem i helsike sitter i Nordkorea och läser min blogg?

Nordkoreas flaggaDet är nu andra gången som någon går in på min blogg från en adress i Nordkorea! Alltså inte andra gången idag, utan andra gången på hela den tid jag bloggat, sedan 5 maj 2005. Det känns lite spooky, faktiskt. Är det Den Store Ledaren som har någon svensktalande människa i sin stab, som får sitta och översätta vad jag skriver? Eller är det någon svensk som jobbar där och som är betrodd med att få använda internet? Om det är en svensk så vore det kul att få veta hur det kommer sig att han/hon kan gå in på min blogg från Nordkorea…

Idag har det överhuvudtaget varit en enorm trafik på bloggen, där antalet läsare ökar nästintill lavinartat. Bland de länder som är representerade just idag förutom givetvis Sverige, Finlad, Danmark och Norge är förstås också Tyskland och England. Och Irland. I Frankrike, Spanien och Italien finns bloggläsare men också i Kina, Portugal, Paraguay, Argentina, Malta, Luxemburg och givetvis i USA. Och några länder till, som jag inte minns just nu.

Kanske är det artiklarna/inläggen om Sveriges slapphänthet och ineffektivitet på asylområdet som har fått så många att läsa? Kanske sprider informationen sig nu som en löpeld i hela världen hur ineffektivt och rättsosökert det är i Sverige? En del av dem som läser kanske jobbar för – eller känner folk – inom medier i de länder där de bor och verkar. I så fall är det bra, för Sverige kommer aldrig att ändra något om det inte blir rejält skandaliserat i världen. Om ens då.

Mer intressant – och kanske också lite ointressant – läsning utlovas i morgon. Till er alla, över hela klotet!

P.S. 1 Kära läsare i Nordkorea, vem du än är, jag är så himla nyfiken! Du kan väl höra av dig? Om det går, alltså. Klicka bara på Mejla Merit under min bild!

P.S. 2 Högskoleverket och Skatteverket har fattat och agerar mot bedrägerier och förfalskningar – men inte Migrationsverket.

P.S. 3 Lästips: inlägg under kategorirubrikerna i högerspalten: Asyl& Migration och Vietnameserna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: