• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2008
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Marianne besökte Lindqvists konditori

Så här skriver Marianne (läs först Facket firar semmeldagen med trakasserier mot små företag) om sitt besök på det fackligt blockerade konditoriet i Örebro:

Givetvis köpte jag semlor, bullar och bröd på rätt ställe, nämligen på Lindqvists konditori. Det var ca fem personer före mig i kön och alla bord på nedervåningen var fullsatta. Jag tittade inte upp på övervåningen, men det hördes att det satt folk och fikade även där. Bra! Utanför stod diverse skolpolisliknande varelser och frös. Har de inga arbetsuppgifter att sköta?

Precis som en företrädare för organisationen Företagarna säger i tidningen ska det givetvis vara frivilligt för varje företagare att själv välja mellan kollektivavtal och indiviuella medarbetaravtal.

Det mest hälsosamma för Sverige är fler fria företagare som tillsammans skapar mängder av arbetstillfällen. Rent ohälsosamt vore det däremot att låta facket fortsätta förstöra det andra skapar, så jag kommer givetvis att stödja företagaren genom att spendera mer pengar där framöver. Smörkransen (det andra konditoriet i Örebro som facket "rasar" mot. Min anm.) får snart besök av mig och min plånbok av det enkla skälet att facket inte ska styra över landets företag. Punkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: