• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2008
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Migrationsverkets Irak-projekt dödsdömt

Expressen logoMigrationsverkets Irak-projekt dödsdömt är rubriken på min artikel på Sidan 4 i Expressen den 7 februari. Tyvärr kom inte mitt sista stycke i artikeln med, men det lyder så här:

"Till slut: Att man äntligen, efter att asylprövningarna ofta har tagit många år, har ambitionen att fatta betydligt snabbare beslut är givetvis välkommet. Men att gå från orimligt långa hanteringstider till orimligt korta ? och dessutom bara för människor från ett visst land ? är knappast en rättssäker och rättvis lösning."

Mer om den havererade asylhanteringen kan läsas under kategorirubriken Asyl&Migration. OBS! Bara så att det inte råder några som helst okarheter om detta (det är mycket lätt att bli missförstådd när man yttrar sig på detta område) vill jag förtydliga och klargöra att det är mot den svenska asylhanteringen jag riktar så gott som all kritik, inte mot dem som söker sig hit för att de har starka skäl att söka skydd eller "bara" för att de söker ett bättre liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: