• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2008
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kjell Lindroos skriver igen

Kjell LindroosJag har tidigare bloggat om YLEs finlandssvenska korrespondent i Sverige, Kjell Lindroos, och hans kolumner om hur han med sina finlandssvenska ögon ser på Sverige. Läs bland annat här.

Under rubriken Sverige är sig inte likt – del 2 skriver han bland annat:

"Sveriges invandring är en ohanterbar tsunami. Mångkulturen får samhället att ruttna. Här sitter vi i resterna av folkhemmet. Vi upplever nu ett långsamt inbördeskrig. Det nya mångkulturella Sverige har blivit ett helvete."

Ovanstående är några axplock ur de kommentarer som flöt in efter min kolumn "Sverige är sig inte likt". Den handlade primärt om organiserad brottslighet, men av kommentarerna att döma kunde man tro att temat var invandring eller det multikulturella samhället. Och det finns ingenting att invända mot det: klienten har alltid rätt, som det heter i affärsvärlden.

Det var särskilt en kommentar som jag i egenskap av journalist fäste mig vid. Skribenten menade att svenska media ljuger och undanhåller pinsamma sanningar. All kritik mot invandringspolitiken kallas rasism, menade den kritiska rösten."

Läs hela Kjell Lindroos kolumn och många kommetarer till hans text här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: