• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2008
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  2526272829  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Är Polisen kränkt?

Jag bara undrar: är Polisen också kränkt? Kränktsjukan har ju sedan några år grasserat i Sverige. Invandrare är kränktra för att de inte får bli svensklärare trots att de inte behärskar svenska. Lesbiska är kränkta för att man inte uppfattat att de är lesbiska. Elever i skolorna har lärt sigatt de kan anmäla att de är kränkta så snart någon kallar dem något som de inte gillar. Kvinnor är kränkta för att de inte får vissa höga topposter inom näringslivet som de inte ens har sökt, än mindre har kvalifikationer till. Arbetskamrater är kränkta för att någon slängt deras gamla yoghurt som stod och luktade illa i den gemensamma kylen.

I Sverige är kränktsjukan numera en okontrollerbar och – verkar det som – ostoppbar epidemi. Därför borde man kanske inte förvånas över hur Polisen reagerar på att de får allt fler avvisningar att hantera, alltså av asylsökande som fått avslag på sina ansökningar. Nämligen så här:

!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: