• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan titel lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Vem fan behöver 7-8 dammsugare därhemma?”

Det kom ett mejl från en annan migga och jag mår illa. Det följer här:

Apropå ditt inlägg på bloggen med rubriken ”De lämnar tillbaka sina makar som om de vore dammsugare”.

Jag känner en person som jobbar i passkontrollen på Arlanda. Han berättar om asiatiska kvinnor, många från Thailand, som antingen kommer ensamma eller tillsammans med sina barn, oftast mellan 3-10 år gamla. Många av de män som dessa kvinnor och barn kommer till och som står som ”garanter” för dem finns i polisens register för sex- eller och barnporrelaterade brott.

Den person jag känner säger att han ibland har stor lust att tala om vad som står på skärmen men att han ju inte får göra det, utan måste släppa in kvinnan och barnet till en man som han vet har begått sex- eller barnpornografibrott. Ofta är kvinnan mellan 20-30 år medan mannen i Sverige är 55+ (inget fel i åldersskillnad i förhållanden, men…)

Kan du inte göra något? För det är ju för jävligt att barnporrdömda personer kan importera ”dammsugare” med tillhörande barn. Och de kan göra det utan att någon enda människa eller myndighet vet om det, bryr sig, eller kan/vill göra något åt det! Att de kan importera ”dammsugare” efter ”dammsugare” är ju fan också konstigt, vem fan behöver 7-8 dammsugare därhemma???

Jag vet att jag skriver för blinda ögon och att jag, när jag talar om dessa och andra vansinnigheter inom asylhanteringen, talar för döva öron. Ingen enda människa med makt och möjlighet ids, orkar, vill göra något. Ingen bryr sig överhuvudtaget. Det är ju inte deras döttrar och deras barnbarn eller deras systrar och systrars barn, så…

© Denna blogg.