• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Om företaget som hanterar medarbetare som spelknappar

Ni är många som har skrivit med anledning av nedanstående texter! Ni är dels nyfikna på vad det kan vara för företag; dels berättar en del av er att ni själva eller någon ni känner varit med om samma sak eller något liknande. Kort ur några kommentarer:
Just din historia kan ju såklart handla om vilket företag, myndighet eller organisation som helst, men ”intrigen” är skrämmande lik den jag själv upplevt flera gånger.
Jag ÄLSKADE din beskrivning av advokaten med anger management- problem. En arrogant kille som är van att bli åtlydd….JUST DET…och hur många såna det finns här!!! Helt otroligt många, hur får de finnas till!!! Först trodde man att det var den gamla generationen som håller på och dö bort som betedde sig så där, sedan märkte man att herregud, killar mycket yngre än en själv anser att de får bete sig precis på samma sätt…svinaktigt helt enkelt.
Usch, det var ett äckligt, gräsligt möte. Men nu är jag nyfiken, och inte bara jag utan alla som läser din blogg måste väl vara lika nyfikna, på vilket företag det här handlar om.
Här finns de tre första texterna om företaget som använder skattemedel som det får till helt andra saker för att sparka/köpa ut medarbetare som inte faller på läppen men helt – till 100 %! – utam laglig eller ens saklig grund: Om en uppblåst man med anger management problem, missbruk av skattemedel, feghet och inkompetens – allt i ett och Vidare om den dåliga styrelsen för den viktiga verksamheten och Fortsättning på historien om företaget som använde skattepengar på helt fel sätt. Fortsättning följer.
%d bloggare gillar detta: