• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nu får styrelsen ett brev…

Här finns fem texter om företaget som använder skattemedel som det får till helt andra saker för att sparka/köpa ut medarbetare som inte faller på läppen, helt – till 100 %! – utan laglig eller ens saklig grund. Läs dem först!
Om en uppblåst man med anger management problem, missbruk av skattemedel, feghet och inkompetens – allt i ett
Vidare om den dåliga styrelsen för den viktiga verksamheten

Fortsättning på historien om företaget som använde skattepengar på helt fel sätt

Vidare i berättelsen om den urusla styrelsen som leker med människor och med skattepengar

Om företaget som hanterar medarbetare som spelknappar
.

Ingen i styrelsen har hört av sig, ingen har svarat på de frågor jag ställde till dem den 14 augusti…

Nu får styrelsen för verksamheten ett brev från en av många hundra människor som berörs av dess misshushållning med såväl pengar som människor. Det postas måndagen den 17 augusti, kopior går också till relevanta myndigheter och organ samt relevant minister. I och med det blir den här affären offentlig. Det var ändå bara en tidsfråga innan den skulle bli det.

Det hemska mötet ägde rum måndagen den 11 augusti, och det var den 14 augusti som jag skrev den första texten om skandalen på min blogg. Nu kommer var och en att själv kunna bilda sig en uppfattning om det inträffade och om de personer vars agerande anmäls.

Fortsättning följer.

%d bloggare gillar detta: