• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2008
  M T O T F L S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Apropå att ”en människas död är ingen struntsak”

Det kom ett mejl som jag vill dela med mig av till alla som läser bloggen. Ett sorgligt mejl som tyvärr bekräftar att den verklighet svenskar lever i är fjärran från den som landets regeringar (tidigare och nuvarande) låtsas att existerar.

De sociala ingenjörskonsterna har slagit sönder människors normala förhållningssätt till varandra, normal solidaritet och normalt ansvarstagande. För i Sverige råder ”nånanannanismen”, d.v.s. ”nån annan” ska hantera saker, inte jag själv, vi själva. Men ”nån annan” gör det inte heller utan skyller i sin tur också på ”nån annan”… Och allt färre tar ansvar för sina handlingar: läs t.ex. vad chefsläkaren på Södertälje sjukhus sa när han intervjuades om Mats död, så som det återges här, i min kolumn i Svenska Dagbladet med rubriken En människas död är ingen struntsak.

Här följer en läsares reaktion. I hans text ligger oerhört mycket sorglig sanning:

Tack för en bra skriven artikel i SVD. En förfärlig händelse och ledsam utgång. Men jag vill ochså rikta lampan på det fördolda, det som alldrig kommer upp i dagens ljus Det är klart att det som är närmast en själv är det som är mest påtagligt men din artikel beskriver en enskild händelse.Det finns tiotusentals liknande rättsövergrepp som aldrig blir uppklarade och som mörkas ut av statens tjänstemän.

Och då talar jag inte enbart om fall med dödlig utgång jag talar om alla fall från de med dödlig utgång som Osmo Vallo till alla de fall där socialtjänsten har satt i system att dagligen begå brott mot dem som söker bistånd för att sedan neka dem till den rätt lagen säger att de har, till alla dem som blivit fråntagna sina barn på grund av perversionerna inom socialtjänsten, LVU LSS till Försäkringskassans och dess försäkringsläkares rättsövergrepp på sjuka människor till Arbetsförmedlingens tjänstemän och deras fullständigt hårresande attityd till dem som söker jobb och tvingas in i åtgärdssystemet vilket närmast kan liknas  vid ett ”Arbeit macht frei”-system minus gaskamrarna, men det är inte långt ifrån när du sen nekas bistånd från socialtjänsten!

Vi lever i dag i ett översittarsamhälle, FRA-lagen är bara ett tecken på en radikalisering av samhället där staten och dess tjänstemän är nyckelfaktorn i detta, där makt = rätt, där staten aldrig kan ha fel. Där den som blir felaktigt behandlad aldrig får upprättelse och de mycket få som får upprättelse får det baserat på statens politiskt baserade välvilja och inte på den lagliga rätt de faktiskt har. Och de får rätt först efter att de själva varit brickor i statens eget rätts-Monopol. Tänk på alla de människor i Sverige som blev tvångssteriliserade mellan 1935 och 1978, eller alla de som blev åsiktsregistrerade etc, etc! Det finns hur mycket skit som helst att gräva i.

Sjukvården är en total katastrof, fullständigt förfärlig! Jag har egen erfarenhet av den. Socialtjänsten är ingen ”tjänst” utan en förnekande, förvrängande manipulerande  tentakelapparat.  Arbetsförmedlingen är en förvarings- och övervakningsapparat i megaformat. Försäkringskassan är en förnekelse- och dementimaskin också den i megaformat. Alla tre är inlindade i varandra som en grotesk, slemmig tentakelapparat! Jävlars vad jag tog i! 🙂

Arbetsfornedringen
Socialombud
Anstallningslos

Som du mycket riktigt säger i din artikel endera dan slår det till baka och jag skulle inte bli förvånad om det så hände i morgon.

Mvh
Hasse

%d bloggare gillar detta: