• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kommentarer till Migrationsverkets chef Eugène Palmérs inlägg på Newsmill

När detta skrivs finns det 47 kommentarer, många av dem välformulerade och insiktsfulla, till verksamhetschefen Eugène Palmérs (Migrationsverket) inlägg med rubriken Lennart Erikssons bloggande äventyrade förtroendet för Migrationsverket (8 januari 2009). Kommentarerna ligger under inlägget. Jag har skrivit här på bloggen om Eugène Palmérs text: Vem är det som har skadat förtroendet för Migrationsverket?

Jag vill, för klarhetens skull, påpeka att det jag starkt framhållit på min blogg och annorstädes i ”fallet Lennart Eriksson” är hans rätt att föra fram sina åsikter (oavsett om Palmér eller jag eller någon annan gillar dem eller inte). Ingenstans i mina texter finns uttalat något om mina egna tankar gällande Israel och Palestina. Detta därför att det här inte alls handlar om ”vilken sida man håller på” utan enbart om att vi har en grundlagsenlig åsikts-, yttrande – och meddelarfrihet. Mina texter handlar också om att eftersom flera vittnen, bland dem sådana som har helt andra sympatier än Lennart Etriksson, i rätten entydigt vittnat om Erikssons objektivitet och att han aldrig låtit sina privata åsikter påverka beslut i asylärenden. Detta sagt för att tydliggöra och påminna om var fokus i den här historien ligger.
%d bloggare gillar detta: