• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En girigbuk och en riktigt, riktigt dålig representant för sitt parti

Jan Emanuel Johansson vars CV lär innehålla en del tveksamheter kring behandlingshem m.m. och främst tycks vila på hans deltagande i ”Robinson” för ett antal år sedan, fortsätter klanta sig. Att en sådan person får representera Socialdemokraterna som riksdagsledamot (med 53.000 kronor i månadslön plus massor av förmåner!) är svårt att förstå. Hans försök att, till ockerpris hyra ut sin tvåa på Södermalm i Stockholm, är så obehagligt att man nu väntar på att hans parti ska uttala ett misstroende mot honom. Läs här på Expressens ledarsida om Janne ockrare och Jan Emanuel Johansson får kritik på SVTs sajt.

När det avslöjades att Jan Emanuel Johansson försökt hyra ut sin tvårumslägenhet i Stockholm för 40.000 i månaden sa han till nättidningen realtid.se:

Rent krasst: Jag vet inte var det står att man inte ska försöka. Det var bara ett försök. Det gick ju inte.

Samma man försöker, enligt Västerbottens Folkblad, också hyra ut sitt sommarhus i Visby för 35.000 kronor – i veckan!

Det är fullständigt häpnadsväckande att en människa som ska in i riksdagen och ha hand om lagstiftning för svenska folket inte har bättre koll på läget. Han vill tjäna så mycket pengar som möjligt på den bostadsbrist som råder. Och jag hoppas vid min gud att den killen inte hamnar i civilutskottet och ska företräda det trygga som ska finnas för människor som ska bo.

Det säger Terje Gunnarsson, ordförande för Hyresgästföreningen i Stockholms län till Sveriges Radio. Läs också artikeln i Aftonbladet med rubriken Månadshyra: 140.000 kr.

Den här tomten lämnade riksdagen 2006, hoppas att Socialdemokraterna inte tar in honom där igen nu när Pär Nuder lämnar sin riksdagsplats. Hoppas verkligen att Socialdemokraterna, för sin egen trovärdighets skull, stoppar honom. Han kan ju inte få representera ett stort parti i den viktigaste beslutande församlingen i landet: riksdagen, när han så gravt bryter mot sitt partis ideologi och är beredd att fixa och trixa lite hur som helst bara det gynnar honom personligen.

Skatteverket bör ta och göra en liten kontroll av ifall Johansson har hyrt ut sin lägenhet eller sitt sommarhus och dragit in extra pengar. För så höga som hans hyror är så är ju i så fall de pengarna skattepliktiga…

Så här skriver den här totalt insiktslöse mannen på sin blogg:

Jag har inget att be om ursäkt för. Däremot har detta varit väldigt pinsamt. Pinsamt för att päron och äpplen har blandats, och pinsamt för mig att framställas som någon som försöker skinna fattiga änkor på oskäliga hyror.

Jag är däremot ledsen. Ledsen för att partikamrater, vänner och familj återigen hamnat mitt i skottgluggen i en mediajakt där jag som privatperson jagas. Det var omdömeslöst att lägga ut annonsen på blocket. Den skulle lagts ut via förmedlare.

Han verkar knappt fatta att han har gjort fel, han tar inget ansvar och han skyller allt på media! ”Privatperson”!!??? ”Den sulle ha lagts ut via förmedlare”!!!??? Give me a break!Dumheten har fått ett tydligt ansikte.

Socialdemokrater: stoppa den här personen från alla poster inom ert parti där det krävs något som helst ansvar! Till riksdagen kan ni absolut inte låta honom komma! Det har ni inte råd med, med tanke på den lätt nedåtgående trovärdighetsspiral ni redan befinner er i.


%d bloggare gillar detta: