• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Den svenska blåögdheten i kombination med mesighet och dumhet förstör landet

Den blåögdhet och den slarviga hej&hå-attityd som Sverige i decennier uppvisat när det gäller asylsökande kommer att straffa sig. Jag har sagt det många gånger och under lång tid men eftersom det i Sverige inte får talas negativt om asylsökande utan att det stämplas med allehanda etiketter så har det inte gått att få gehör för varningarna.

Att i stor omfattning ta in människor som man inte har en aning om vilka de faktiskt är, med en totalt främmande kultur och utan tillstymmelse till kunskap eller känsla för demokrati eller respekt för andra religioner än sin egen, har varit förödande. Det har medfört enorma problem som bara växer. Den som påstår motsatsen är både blind och döv. Jag talar då främst om det fullkomligt idiotiska i att ge permanenta uppehållstillstånd och – i princip – livslång försörjning åt människor som vägrar tala om sin rätta identitet och som varken har asyl- eller skyddsskäl och kanske är terrorister eller kriminella. Det är ett svek mot landets befolkning, mot svenskarna och mot alla de asylsökande och andra invandrare som kommit hit lagligt och vill leva här fredligt, arbeta och ingå i samhället.

Under Asyl&Migration kan man läsa hårresande berättelser om hur det går till på det havererade Migrationsverket och också om den svenska polisens oförmåga att hantera personer som ska lämna landet för att de vistas här illegalt. Och när migrationsminister Tobias Billström och andra ministrar samt riksdagsledamöter mordhotas så klarar polisen inte av att utreda och gripa gärningsmännen, som skrattar åt de dumma och handlingsförlamade svenskarna. År 2008 avslutade Säpo 21 förundersökningar om  sådana brott (mordhot). En enda utredning ledde till åtal…

Så här skriver en person, en av många som Sverige tagit emot förmodligen utan att veta vem de gett uppehållstillstånd åt (läs mer på politikerbloggen) i ett hot- och utpressningsbrev till migrationsministern:

Vi kan fånga er. Har adress, foto, bilnummer, jobbrum, i vilken stol ni sitter, men vill inte… Vi ska problem som krig. Ska döda diplomatiska personer som Eliasson, Billström och annat personer i alla plats sedan vi gå tillbaka till Irak för ni gjort svek…. Vi kan också hota er… Fånga era diplomatiska personer som minister eller advokater, men vi vill inte krig mellan oss… Två veckor sedan vi kunde ha dödat era ministrar lätt i Malmö men vi sagt låta bli det problem. Måste det bättre ni göra bra beslut, gamla irakiska flyktingar vill stanna utan problem.

Polisen klarar inte av att utreda och gripa farliga människor som hotar andra till livet och Säpos informationschef Åsa Hedin säger, enligt TT, att hot mot politiker ofta är svåra att utreda, bland annat för att det är svårt att få ut abonnentuppgifter från operatörsföretag och spåra de skyldiga. Men är det här verkligen ett totalt La-la-land? Finns det inte lagar som säger att polisen, säkerhetspolisen, har rätt (skyldighet?) att utreda brott och ska ha tillgång till de uppgifter de behöver? Herre Gud, inte undra på att landet går käpprätt åt helvete med all den dumhet, blåögdhet, mesighet och rädsla för att stämplas som ”främlingsfientlig” som grasserar i Sverige!

%d bloggare gillar detta: