• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

My God! De tog in Jan Emanuel Johansson i riksdagen!!!

jan-emanuel-johansson Socialdemokraterna har nu tagit in Jan Emanuel Johansson i riksdagen! En person som på alla sätt går på tvärs med partiets (och de flesta människors) värdegrund och ideologi och försöker hyra ut lägenhet och hus till ohyggliga ockerhyror, som ljuger om sin ”non profit”-verksamhet som i själva verket genererar enorma vinster samt förespråkar ”muskelkraft (=våld) mot ungdomarna som är utlämnade åt folket på hans hvb-hem. Hade de ingen annan med en lite ideologiskt bättre och hederligare bakgrund som kunde efterträda Pär Nuder???

Man tar alltså in en man i Sveriges lagstiftandecentrum, i maktens innersta boning, som inte heller kan uttrycka sig särskilt väl vilket framgår av hans uttalanden om försöken att via Blocket i annat namn än sitt eget försöka hyra ut sin lägenhet i Stockholm och av hur han svarade på frågor i Studio Ett i Sveriges Radio den 11 mars. ”Att upplevas som gniden är ingen bra egenskap”, sa Johansson – en helt felaktigt uppbyggd mening som dessutom visar att han, Jan Emanuel Johansson, inte själv på något sätt är gniden utan på sin höjd vidgår att han ”kan upplevas” som sådan. Och det är alltså ingen ”egenskap” att upplevas som gniden”

Socialdemokraterna tycker alltså att det är okej att ha en riksdagsledamot inte tycks ha en fungerande social och moralisk kompass och som tidigare när han satt i riksdagen motionerade om sådant som ”utökning av rättigheten att köra mc i bussfiler” – motion 2002/03:T523 – (Johansson har ju själv en mc, så…) och om ”registrering av mopeder” – motion 2002/03:T522

I Studio Ett talar Johansson om hur det är lätt att vara efterklok och bla bla bla. Men ska man ha en  ledamot i riksdagen som representerar ett parti men också svenska folket och som inte kan tänka efter före utan tänker efter efter?

%d bloggare gillar detta: