• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nu granskar JO en miggas anmälan mot Migrationsverket

MIG logoEn migga med pseudonymen Anders Swensson-Migga skriver så här till mig:

Det gäller den JO-anmälan som du nästan i sin helhet tog in på din blogg 2009-03-01 med rubriken ”En migga har bett JO granska Migrationsverket”.

Som du ser av bifogade dokument som jag tidigare idag fick från JO-ämbetet har man kommit fram till att klagomålet ska utredas. Ett steg i rätt riktning.

Genom åren har många miggor rapporterat, berättat och slagit larm via min blogg om oegentligheter, märkligheter, felaktigheter och att ingen lyssnar inom verket. Jag har alltså via bloggen fört vidare det mesta som jag kunnat konstatera att det ligger något i, att det verkar vara välgrundade påståenden och klagomål. ”Gammelmedierna” har inte varit särskilt intresserade – i några fall har de följt upp, bl.a. Aftonbladet om McKinsey – men i övrigt har de inte tyckt att det är av allmänintresse hur Migrationsverket agerar bakom sina stängda dörrar.

(Aftonbladet har denna gång också fått mejlet från miggan).

Nu har dock JO lyssnat – eller rättare sagt: tagit del av en miggas klagomål och beslutat att utreda dem. Kanske är ”gammelmedierna” nu mer intresserade? De får ju här, på bloggen, det hela serverat gratis och utan egna ansträngningar, så det är bara att lyfta några lurar till JO och Migrationsverket så har de sin ”story” klar.

© Vid citat, ange denna blogg som källa!
%d bloggare gillar detta: