• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Heja Norge!

Vid FN:s konferens om rasism i Genève stormade en massa EU-länders representanter ut ur salen när Irans president Mahmoud Ahmajinedad smädade judarna 0ch överhuvudtaget pratade i nattmössan.Som en skock får travade en massa människor ut på någon sorts given signal – de lär ha kommit överens om att agera så i förväg. (Se klipp på YouTube här).

norges-flaggaMen jag vill inte att en skock EU-får representerar mig på en FN-konferens (eller någon annanstans heller, för den delen), jag vill ha representanter som gör som Norges utrikesminister Jonas Gahr Störe! Han stannade kvar och gick själv upp i talarstolen och sa ifrån.

Norges utrikesminister sa det jag ville höra från alla fåren som travade ut; bland annat att det som Ahmajinedad sa var oacceptabelt men att det inte förtjänade att konferensen avbröts. Jonas Gahr Störe sa också:

Västländerna borde inte vara så arroganta och själviska, de borde lära sig att sitta kvar och lyssna även till sådant som de inte håller med om.

Heja Norge! Er utrikesminister har helt rätt. Svenskarna är – generellt – kollektivister och följer gärna strömmen, så Sverige hade jag inga förhoppningar om. Men jag är besvilken över att Finlands ambasadör inte gjorde som Norges utrikesminister…

%d bloggare gillar detta: