• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

4 år, 4.862 inlägg, 3,5 texter per dag

Jag började blogga den 5 maj 2004…

Det är idag precis fyra år sedan jag började blogga. Under dessa fyra år har jag skrivit 4.862 inlägg, t i genomsnitt ca 3,5 inlägg per dag. 3,5 inlägg per dag, dag ut och dag in, 3,5 inlägg i genomsnitt varenda dag i fyra år.

Nu är det ju inte enbart antal inlägg som är en viktig mätare på om en blogg är bra eller inte. Inte heller enbart antalet läsare per dag eller månad. Man kan skriva många korta inlägg varje dag eller färre, längre inlägg varannan dag. Man kan ha 15.000 mer eller mindre seriösa och viktiga läsare som surfar in och tittar på ”dagens outfit” per dag eller 1.500 initierade, intresserade läsare inom beslutsfatteriet (riksdag, regering, folk på viktiga poster i samhället),  media och samhällsengagerad allmänhet. En bloggs framgång och vikt och värde byggs upp på olika sätt, bland annat av en sammantagen avvägning av antal läsare, vilka läsarna är och om blogginläggen kommenteras av många andra och kanske rentav får faktisk betydelse i samhällsmaskineriet.

Jag har bloggat under flera olika rubriker (se under ”Kategorier” i vänsterspalten). De vanligaste är Asyl&Migration, Allmänt och Samhälle. En hel del har jag också skrivit om Finland och om Saudiarabien,Mellanöstern m.m . Extra glad är jag över alla inlägg som jag fått förmånen att publicera under rubriken Be my guest! Gå gärna in och läs dem, där finns många intressanta texter!

Jag är glad över att jag kunnat och orkat skriva historierna om Vietnamesen, om Tvångsomhändertagande av barn, om uiguren Adil Hakimjan och – sist men absolut inte minst: om Vickys Livs!

Mina första bloggningar, den 5 maj 2004 finns här:
Alla bloggar…
Arbetsmiljöproblem
Få brott i Dalarna
Dubbelavdankad gd utreder sina egna f.d. verk

%d bloggare gillar detta: