• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

EU som försörjningsinrättning?

Maria Robsahms insats i EUi Svenska Dagbladets EU-valsbevakning kunde man den 10 maj ta del av vilka avtryck de 19 svenska parlamentarikerna i EU har lämnat för avtryck. Rubriken på genomgången var Men vad har ni gjort?

Maria Robsahm (tidigare Carlshamre) säger, när hon får frågan om vad som är hennes roligaste minne:

Att få sluta. På den här gubbhyllan är det ofta mycket frustrerande om man vill mer än bara dansa efter de givna reglernas pipa.

Det roligaste minnet är alltså ”att få sluta”! Men vem har tvingat henne att uppta en parlamentsplats och lyfta enorma belopp varje månad? Och sedan när har ett handikappat barn varit skäl nog för att man ska kunna dra sig undan sitt enormt välbetalda uppdrag (”uppdrag”!!!!) för att det kräver så mycket av ens närvaro? Normalt tackar man nej till uppdrag som man inte klarar att utföra för att man t.ex. har en svårt handikappad son! Det är väl inte EU och dess skattebetalare som ska betala för att Maria Robsahm är hemma och vårdar sitt svårt handikappade barn på arbetstid?

Vem har godkänt att den här personen har fått uppta en plats i EU-parlamentet och fått berika sig utan några större insatser, medan hon mest befunnit sig hemma i Stockholm? Läs om detta och annat under rubriken Vad händer på Maria Robsahms (f.d. Carlshamres) kansli? Sanningshalten i vad som skrivs där får var och en själv bedöma, men jag håller inte för otroligt att den är hög…

Och här finns två tidigare inlägg, skrivna för drygt två år sedan:
Oetiskt beteende av Maria Carlshamre – 2 mars 2006
Maria Carlshamres krav på att svenska skattebetalare ska betala hennes barns skolavgifter – 12 april 2006

%d bloggare gillar detta: