• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga ger råd till Migrationsverkets generaldirektör

Läs först: Migrationsverket har havererat – för hundrade gången.

Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson, som själv under ett halvår varit Säpo-chef, är mycket upprörd. Det berättas i Dagens Nyheter under rubriken Migrationsverket avvisar misstankar om infiltratörer (läs och lyssna också här)

För det första: den här typen av samtal för man inte i medierna. För det andra: vi har gjort interna utredningar vid varje rymning och vi hittar inte något skäl att misstänka vår personal. För det tredje: om det skulle pågå en förundersökning mot vår personal bryter man flagrant mot sekretessen. Och för det fjärde: om det inte pågår någon förundersökning ska man inte under några som helst omständigheter misstänkliggöra någon på grund av dennes åsikter.

Men borde inte Eliasson vara mer upprörd över de starka misstankar polisen hyser än över att polisen berättat om sina misstankar offentligt? Och över att så väldigt många asylsökande om ska utvisas försvinner från förvaret i just Kållered…

En migga med god kännedom om läget är också upprörd och skriver så här:

Och nu uttalar sig Paul Fogelberg (chefen för Migrationsverkets förvar i Kållered)  i TV4. Snacka om hyckel!!!

Ett gott råd till GD:

GÖR DET TILL DIN FÖRSTA UPPGIFT PÅ MÅNDAG MORGON, ATT SE ÖVER DET HÄR!!!

DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN, UTAN SNARARE TREDJE ELLER FJÄRDE PÅ KORT TID SOM FÖRETRÄDARE FÖR RÄTTSVÄSENDET HAR VÄLGRUNDADE SYNPUNKTER PÅ CHEFER OCH ANSTÄLLDA I GÖTEBORG.

T.EX. SÅ HAR POLIS OCH ÅKLAGARE HAFT MÖJLIGHET ATT INFÖR SÅVÄL JUSTITIEMINISTERN SOM MIGRATIONSMINISTERN REDOVISA ATT VERKETS DELTAGANDE I DIV MÄNNISKOSMUGGLINGSHÄRVOR LÄMNAT MASSOR AV ÖVRIGT ATT ÖNSKA.

OCH GISSA VILKEN ÖVERRASKNING: DET HADE OCKSÅ KOPPLING TILL GÖTEBORG!!! OCH NU, GD, SITTER DU DÄR MED ETT FÖRVAR I GÖTEBORG DÄR 50 PERSONER (inte 5 eller 15 utan 50!!!!) AVVIKIT UNDER KORT TID!!! OCH CHEFEN FÖR DET FÖRVARET STÅR OCH FÖRSÖKER SE OSKYLDIG UT OCH UNDRAR VAD SOM STÅR PÅ!!! HANS PERSONAL ”MÅR DÅLIGT AV UTPEKANDET”,  HULKAR HAN I TV.

OCH HUR F-N TROR HAN  ATT VI ANDRA SOM JOBBAR PÅ MIGRATIONSVERKET MÅR NÄR FÖRVARET ÄR ALLMÄNT ÅTLÖJE OCH EXAKT DESSA UPPGIFTER VARIT KÄNDA OCH FIGURERAT I ETT ÅR NU!!!

JASÅ, CHEFEN FÖR FÖRVARET I GÖTEBORG BLIR LEDSEN FÖR ATT HAN MÅSTE LÄSA I TIDNINGEN OM FÖRUNDERSÖKNINGEN. JA MEN TACKA F-N FÖR DET!!! DET ÄR KLART ATT POLISEN INTE GÅR TILL HONOM MED SÅDANA UPPGIFTER I EN FÖRUNDERSÖKNING FÖRRÄN DE HAR KOMMIT NÅGONVART!!! FÖRTROENDET ÄR JU FÖRBRUKAT!!!

Kommentar: Jag har låtit miggans upprörda VERSALER vara kvar. De illustrerar den ilska och det raseri den här miggan känner över Migrationsverkets chefers oförmåga att se till att verksamheten sköts på ett korrekt sätt.

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: