• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  augusti 2009
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Betr Migrationsverkets agerande på förvaren under Ramadan

Läs först Ramadan på Migrationsverkets förvar.

MIG logoMed anledning av vad som berättats för mig om hur man avstår från att följa reglerna för vissa intagna på Migrationsverkets förvar, har jag ställt några frågor till Migrationsverkets ledning. Medan jag väntar på ett – förhoppningsvis – snabbt svar, poängterar jag särskilt följande ur min tidigare text:

Låt mig påpeka att jag själv arbetat på helt muslimska arbetsplatser i nästan tio år: som framgår högst upp på denna blogg på Saudia, det saudiarabiska flygbolaget, och som sekreterare till den saudiarabiske ambassadören för Sverige, Norge,Island och Finland. På båda ställena arbetade alla muslimer hela Ramadan. Det fanns inga vuxna, friska människor som lade sig hemma i sina sängar på dagarna och var uppe hela nätterna! Alla arbetade och efterlevde reglerna i Koranen om att varken äta, dricka eller röka mellan soluppgång och solnedgång. Ingenting i Koranen säger att friska män (som det oftast handlar om på förvaren) ska ligga till sängs hela dagarna och avhålla sig från arbete en hel månad!

© Vid citat, var vänlig länka hit så att
hela texten kan läsas, inte bara
lösryckta ord eller meningar.
%d bloggare gillar detta: