• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  augusti 2009
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Rosor och Bamsehonung till migrationsministern och statsministern

Nu skriver också  Birgitta Elfström, jurist och mycket väl insatt i asylfrågor och utlänningslagen med anledning av Nya Moderaternas beslut att förorda att personer som vistas här illegalt och jobbar svart ska kunna få arbetstillstånd:

Lite Pep Talk

Jag vill lägga till lite Pep Talk till tidigare inlägg om De Nya Nya Moderaterna. De sätter verkligen EU:s ordförande Fredrik Reinfeldt i en svår situation när de röstar för att ”invandrare” som saknar arbetstillstånd men visar att de kan försörja sig skall få stanna kvar i landet.

Känner de Nya Nya Moderaterna inte till att EU:s ordförande måste ro i land Stockholmsprogrammet som inom några månader skall genomföras och gälla t.o.m. 2014 inom EU? Det handlar om EU:s gemensamma syn på bl.a. asyl- och migrationsfrågor. I programmet står att EU måste bekämpa olaglig anställning och bedriva en effektiv politik för återsändande och återvandring. Citat ur texten:

Olaglig anställning måste bekämpas med hjälp av förebyggande och repressiva åtgärder samtidigt som man garanterar skyddet för de invandrare som blivit utsatta. Genomförandet av direktivet om påföljder för arbetsgivare för tredjelandsmedborgare som vistas olagligt i EU måste stödjas och övervakas.

Hela texten finns här.

Jag skickar ett fång rosor och lite Bamsehonung till statsminister Fredrik Reinfeldt och till migrationsminister Tobias Billström. De kan behöva lite uppeppning efter det huvudlösa beslutet som togs på M-stämman i Västerås.

RosorBamsehonung

© Vid citat, var vänlig länka hit så att
hela texten kan läsas, inte bara
lösryckta ord eller meningar.
%d bloggare gillar detta: