• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2010
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Inga proportioner i bananmonarkin!

Statsminister Fredrik Reinfeldts pressekreterare Edvard Unsgaard har blivit det nya, stora debatt- och diskussionsämnet (efter vargjakten…) i gammelmedier och i bloggosfären. Vad har han gjort för att dra på sig en tsunami av reaktioner, debatterande och drev? Jo, han har skrivit så här på Facebook:

…tycker invandrare och invandrarföretagare är otroliga. Någon idiot hade i natt gjort det lite större behovet i vårt trapphus (och lagt sin halsduk där…). Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska som städade och sanerade trappen. Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en duktig städerska som gör ett fantastiskt jobb!

Läs artikeln i Dagens Nyheter (och på massor av andra mediesajter): Reinfeldts pressekreterare i blåsväder.

Utan att kommentera i detalj vad, varför och hur denne Unsgaard har skrivit i en Facebook-statusrad (det gör ju så många andra!), konstaterar jag bara att reaktionerna knappast står i någon som helst rimlig proportion till vad han uttryckt. Den tsunami som vällt fram över honom för denna text är så oproportionerlig att man baxnar.

Sverige är ett sjunkande skepp på massor av områden: skolan, vården, asylmottagningen, rättssäkerheten, Polisens låga brottslösningsstatistik etc, etc. Men svenskarna skriker i högan sky om vargar och om Edvard Unsgaards Facebook-status!

© OBS! Vid citat ur texter på min blogg,
var vänlig länka hit så att
hela texten kan läsas, inte bara
lösryckta ord eller meningar.
%d bloggare gillar detta: