• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En bloggläsare: ”Jag bara inser att demokratin är hotad i vårt land”

En bloggläsare skriver följande tänkvärda text som jag tror till stor del är vad väldigt många andra i Sverige tänker, men som makthavarna vägrar ta till sig. När jag frågade skribenten om jag kunde lägga ut hennes text på bloggen, fick jag snabbt ett jakande svar, men med det numera signifikanta och skrämmande tillägget: ”Du får gärna lägga ut mitt inlägg men anonymt eftersom jag är anställd på en myndighet…”. Här följer det sansade och välskrivna inlägget, som man i Sverige inte vågar/kan stå för öppet när man arbetar på en myndighet:

Jag har följt din blogg länge nu, säkert något år. Jag vill tacka dig för att du fortsätter rapportera och uppdatera oss ”vanliga människor” om hur det går till på MIG.

Det är skrämmande att läsa och jag blev först arg då inte någon redaktion började gräva i alla felaktigheter miggorna berättar om. Nu är jag mest ledsen över åsiktsdiktaturen i Sverige, att vi inte får diskutera det, debattera det. Att de enda som vill diskutera frågan om invandringen står utanför Riksdagen idag, gör att valet blir spännande i höst men det är det enda solskenet i vår hotade demokrati.

Eftersom media inte granskar MIG, och SD inte tillåts delta i debatter i SVT och TV4, så hoppas jag att det inte heller tillåts att de välkomna partierna tillåts diskutera SD. Jag förväntar mig en hög moral hos debattledare och inblandade parter i denna fråga. Och då tillhör jag ändå inte SDs väljare, jag bara inser att demokratin är hotad i vårt land.

%d bloggare gillar detta: