• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Det här är banne mig löjlighetsrekord!”

En migga om en storm i ett vattenglas:

Jag undrar vad det egentligen skriks om när det gäller ett inlägg på Facebook  som en migga skrivit (läs bl.a. här)! Saken är inte ens i närheten av någon rasism eller främlingsfientlighet, möjligtvis går det att säga att skribenten underkänner barnens/ungdomarnas föräldrar och deras föräldraskap. Men inte heller det är i närheten av något.

Jämför gärna med allt agerande runt karikatyrbilderna på Mohammed, om uttalanden om judar etc osv. JK har inte funnit anledning att ingripa mot något av det. Och nu surras det om det inlägg som handlar om några bråkstakar. Det här är banne mig löjlighetsrekord!

Om t.f. generaldirektören Christina Werner tycker att detta är så fasansfullt:

– vad ska vi då tycka om alla de tusentals identitetslösa som under hennes regim fått PUT utan att ha rätt till det?

– vad ska vi tycka om att hon – samma dag som migrationsministern besökte hennes stad och förklarade innebörden av DNA-reglerna – själv förklarade att hon struntade i det?

– vad ska vi tycka om GD, på vars order tillstånd för anhöriga stressas fram så att nästan alla som alla som blivit tvångsgifta snabbt som ögat sitter där med mannen/kvinnan de inte vill leva med?

– vad ska vi säga om GD, som just nu döljer det pinsamma projektet ”kortare väntan” genom att en annan asylenhet får långa ärenden skrivna på sig och redan blivit döpt till ”balansenheten”?

– vad ska vi tycka om alla dessa experter, som bara verkar vara intresserade av att lyfta lön? Handboksavsnittet om visering har inte blivit uppdaterat på två år, vilket betyder att rätt mycket information är helfel.

– vad ska vi känna att vi får för signaler när en enhetschef som erkänt varit anknytningsperson i ett skenförhållande blivit befordrad till avdelningschef under vår GD´s regim?

Vad ska vi tycka om allt detta?

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: