• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2010
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Några reflektioner två dagar efter riksdagsvalet

Samma människor som valsat runt i medierna – och analyserat och dissekerat läget och anledningar till att det kommer att bli si eller så – före valet (till stor del felaktigt, vilket valresultatet visar), valsar nu runt i samma medier – och analyserar och dissekerar läget och varför det blev si eller så – efter valet (lika felaktigt).

På det här sättet kommer Sverigedemokraterna bara att stärka sina positioner och vid nästa val få dubbelt så många mandat. Varför låter man samma människor köra samma verklighetsfrämmande teorier som de körde före valet också nu efter? Varje människa med huvudet ens lite på skaft inser ju, att de allra flesta av de runtvalsande ”experterna” inte har en enda tentakel i den verklighet ur vilken SD har grott, spirat och vuxit till ett stort och outrotbart ogräs i riksdagsrabatten. Lyssna bara på de intervjuerna i P1 Morgon den 21 september, med invandrarungdomar i Södertälje som röstat eller skulle ha röstat på SD, gjorda av en reporter som inte heller – av intervjuerna att döma – verkar ha ett hum om andra verkligheter än sin egen. (Lyssna här, gå ner under rubriken Sverigedemokraterna har störst stöd i söder och klicka sedan på ”Södertälje röstar”.

Miggor och andra – även jag – har i hundratals inlägg berättat om den havererade asylhanteringen här på bloggen. Där finner man en mycket stor del av  svaret på varför SD växte och kom in i riksdagen, och varför partiet kommer att fortsätta att växa sig starkare och större. Man kan ju inte stöpa om sanningen för att den ska bli mer ”politiskt korrekt”, hur gärna man än vill! Det går ju inte, även om det är ”den svenska modellen” att på alla tänkbara sätt försöka göra det. I stället för att inse det galna i ett sådant synsätt så fortsätter man med cirkusen i medierna, med aningslösa eller rent okunniga tyckare som myndigt men ofta felaktigt och enbart teoretiskt, uttalar sig om varför det blev som det blev. Medan folket samtidigt blir bara mer och mer frustrerat.

Invandrarna, de asylsökande, utlänningarna – alla vi som inte är svenskar – bär inte skulden till att det ser ut som det gör i Sverige! Många – inklusive alla de med utländsk bakgrund som röstat på SD –  har förstått och sett sådant som de blåögda medievalsande svenskarna inte sett och förstått, och när ingen lyssnar på dem så vänder de sig till ett parti som de egentligen inte alls vill rösta på, men som de uppfattar som det enda som – låt vara på ett ganska orimligt sätt – tar upp deras farhågor och oro. Att det skulle gå så här och varför det skulle göra det har jag talat om vid möten med otaliga politiker och skrivit om här på bloggen. Ingen tog det på allvar, det stämde inte med den ”sanning” som de i sin politiska korrekthet ville skulle gälla. Och nu är det ”yra höns-cirkus” och totalt kaos.

Grattis, svenskar, ni har bäddat er säng och ni får ligga i den!

Och till alla dem som ständigt tycks missförstå vad jag skriver, hur tydligt jag än uttrycker mig:

JAG SKYLLER INTE PÅ INVANDRARE OCH ASYLSÖKANDE. JAG TALAR INTE OM INTEGRATION OCH SEGREGATION. JAG TALAR OM SVENSKARNAS OFÖRMÅGA ATT HANTERA ASYLINVANDRINGEN OCH EFTERLEVA SINA EGNA LAGAR!

Det kan väl ändå inte vara så svårt att ta till sig och förstå?

© Denna blogg. Vid citat, länka till det här inlägget.
%d bloggare gillar detta: