• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2010
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan titel lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Mejl från en bloggläsare

Antalet läsare av bloggen har ökat kraftigt och det kommer ganska många mejl från bloggläsare. Här är ett, som kom den 23 september:

Tack för din ork att upplysa, upplysa och åter upplysa oss! Läser med förundran i medierna om det katastrofala inflytandet SD kommer att få i politiken och nu senast i rättsskipandet. När sanningen är att många av de mandat de fått kommer att bli obesatta. De saknar folk, vilket jag applåderar. De fick mångas röster i ren protest mot att ingen ville lyssna.

Inte för att jag tror att de kommer att skapa mer än rubriker, som finländare är jag van att inte svälja allt i medierna utan kolla själv. Min uppfattning är att medierna ger dem onödigt mycket plats just nu. Men: stora rubriker säljer…

Inte alla ser det så. Vi som växte upp i Finland uppfostrades till kritiskt, eget tänkande. Ett ämne man helt skippat i den svenska skolan sedan tidigt 70-tal.

Jag har två unga vänner, båda aktiva inom Alliansen. Båda gråter av oro över SD.  ”Det kalla nya Sverige”. Båda är vana med en miljö med ”anpassade”, skötsamma, invandrare. Universitetet och politiken. Tyvärr sväljer de allt media väljer att vräka ut. Jag har bett dem båda att läsa hos dig, hoppas de gör det. För att lugna dem och öppna deras ögon. De har en viss påverkan och kommer att utöka den, inom sina partier. För dem är det extra viktigt att förstå den oro som så många känner och inte vifta bort det som extremism.

Med vänlig hälsning
”Laura”

© Denna blogg.