• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Om terroristhot i Sverige och en strikt muslim i Sveriges riksdag

Om terroristhotet inifrån Sverige, mot Sverige finns det mycket att säga och mycket har jag också sagt till s.k. ansvariga, i åratal. Men de som borde ha lyssnat har inte gjort det. Säpo har tidigare uttalat att det finns minst 1000 terrorister i Sverige. Förutom dessa finns andra fundamentalister och massor av människor som vi i Sverige inte har en aning om vilka de är och därför inte heller vad de eventuellt tidigare gjort och varit med om. Den förlamande oförmågan i Sverige att följa landets egna lagar – i detta fall utlänningslagen – har fått hemska följder. Och värre blir det. Det kan folket ”tacka” sina svaga politiker för.

Om den strikte muslimen Abdirizak Waberi, som nu ersätter Göran Lindblad för Moderaterna i riksdagen, skriver en bloggläsare till mig:

Jag googlade Waberi. Han tycker att en man kan ha fyra fruar och att han också har rätt att slå dem! Har De Nya Moderaterna drabbats av hjärnblödning? Varför har de nominerat denne man, som förresten verkar vara kompis med Helena Benaouda? Inte undra på att SD fick fler röster än man kunde ana! Och fler får de nästa val…

Läs och titta också här:
Var tydlig, tack – GT/Expressen 2 oktober 2010
”Det finns inga militanta grupperingar i Sverige” – DN 2 oktober 2010 (Waberi vet bättre än Säpo sim tidigare uttalat att det finns minst 1000 terrorister i Sverige…)
Waberi presenterar sig som riksdagsledamot – YouTube 12 augusti 2010
Slaget om muslimerna 3/6 – SVT2

%d bloggare gillar detta: