• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2010
  M T O T F L S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Hjälp Lisa i London, beskriv Stockholm i två ord!

Min vän Lisa har bett mig lägga ut nedanstående text och det skulle vara jättefint om så många som möjligt av er hade lust att hjälpa henne!

Hej!

Jag behöver din hjälp! Jag går andra året på en konstutbildning i London och vår senaste uppgift är ett projekt som heter ”European studies”, där vi ska skapa någonting baserat på en stad i Europa (efter/i samband med ett besök). Då det vid mitt besök i Stockholm regnade hela tiden kunde jag inte genomföra min ide som baserades på fotografi, så jag har fått söka nya vägar.

Det är här du kan hjälpa mig! Jag önskar få så många svar så möjligt på frågan ”Hur beskriver du Stockholm i två ord, ett positivt och ett negativt?” samt veta om du är boende i Stockholm eller besökare.

Det finns inget rätt eller fel utan är helt och hållet upp till dig att välja de ord som för dig bäst beskriver Stockholm. Förutsatt att jag får in tillräckligt många svar, hoppas jag kunna skapa någonting där svaren från er kommer att utgöra tyngdpunkten. Jag håller tummarna för att just du tar dig tid att hjälpa mig!

Svaret kan du maila till mig på: lisataylorart@hotmail.com

Jag tackar mina bloggläsare på förhand, för att ni tar er tid att svara Lisa!

%d bloggare gillar detta: