• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  december 2010
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En anställd vid ett hem för s.k. minderåriga asylsökande unga män skriver om sina tankar kring (det första) terrordådet i Stocholms city

En person som jobbar på ett hem för s.k. minderåriga, ensamkommande asylsökande och som också har skrivit här på bloggen tidigare, skriver igen:

Nu har det börjat. En en ung förvirrad kille har sprängt sig själv i luften på Stockholms gator, enligt media. Jag har tänkt mycket på det här under mina år som jag arbetat med ensamkommande unga män som söker asyl i Sverige. När kommer bomberna? Jag har tänkt: När verkligheten sätter in och dessa unga män inser att det är svårt att få allt det som hårt arbetande svenskar har, vad händer då? Händer då detta om man är svag och känner sig utstött i samhället? Dessa unga män är perfekta måltavlor för äldre maktgalna sjuka män som gömmer sig bakom religiös retorik.

Nu är ju frågan om dammen kommer att brista på grund av denna idioti i Stockholm. Vi får se. Jag tror oddsen är emot Sverige. Ärligt talat så tror jag att vi kommer att få se många fler sjuka handlingar i framtiden, speciellt eftersom Migrationsverket envisas med att ta dessa unga män på deras ord när det handlar om identitet, ålder och ”asylhistorier”.

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: