• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2011
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga: ”Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.”

En migga reflekterar över mannen som är ca 10 år äldre än han påstår att han är och som alltså är en vuxen man från Kenya, inte ett ensamkommande barn från Somalia. Läs först Den svenska slappheten gör Sverige till ett paradis för dem som har terroristplaner och svenska journalisters vilseledande rapportering är förödande (5 januari), där det också finns en länk till artikeln i Expressen som miggan hänvisar till i sin text.

”Barnet” kände på sig att det här med Kenya kunde bli jobbigt i framtiden, ifall någon lämnar ett anonymt tips, till exempel. Därför sa han kanske till sin socialassistent att han ville åka på en rekreationsresa till Uganda vilket han fick socialbidrag för.

För att resa till Uganda måste han givetvis använda sitt främlingspass (FP). Från Uganda åkte han sedan till sitt hemland Kenya där han passade på att gifta sig och umgås med familjen i några månader. När han skulle resa hem igen så måste han tillbaka till Uganda, och det var då han hade sådan otur att han åkte fast med båda passen.

Han säger själv (i Expressen) att han inte gjort något annat fel än att inneha två pass. Det gör honom inte till terrorist men definitivt till en förslagen asylmissbrukare och bidragsbedragare. Han vill tillbaka till Sverige och han får säkert också komma hit, trots att allt han sagt som ligger till grund för UT och socialbidrag och resor etc är lögn.

Han kommer sannolikt att uttala sig i tidningarna om allt annat utom det för Migrationsverket väsentliga: att han är medborgare i Kenya och dessutom vuxen. Att han inte är 18 år och inte från Somalia. Att han inte har några som helst skäl enligt utlänningslagen att få uppehållstillstånd i Sverige.

Det Migrationsverket kan och bör göra är att sluta utfärda FP, ”Aliens Passport”, som ju är rena rama skämtverksamheten.

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: