• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  juni 2011
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

Miggornas berättelser börjar bekräftas också av andra, utanför Migrationsverket

Hälsning till alla miggor som i åratal berättat om galenskaperna inom asyl- och migrationsområdet:

Äntligen – alldeles för sent, men i alla fall – börjar också andra inse och bekräfta det ni under så lång tid rapporterat om här på bloggen (och som också jag skrivit om otaliga gånger)!

Så här skriver till exempel Peter Larsson, samhällspolitisk direktör Sveriges Ingenjörer på SvD Brännpunkt idag under rubriken Därför bryter vi samarbetet med Migrationsverket:

I 143 fall har Migrationsverket godkänt arbetstillstånd där den sökande inte har anställning hos en arbetsgivare, utan i stället är registrerad hos ett företag som bedriver förmedlingsverksamhet. Den sökande är i realiteten inte mer anställd än någon som skrivit in sig på arbetsförmedlingen.

Läs hela artikeln! Läs också om arbetskraftsinvandring (sök på ordet) här på bloggen. Till exempel det som en migga skriver om arbetskraftsinvandring (och mycket annat) under rubriken En migga: ”Det börjar bli mycket nu, migrationsministern!” (8.11 2010):

Arbetskraftsinvandring
Det finns ingen godtagbar ursäkt för att Migrationsverket har praktiskt taget noll regler för att bedöma misstänkta fall av bedrägeri. Som exempel har det länge varit känt att städ- och restaurangbranscherna är riskgrupper. Åtgärd hittills: så gott som obefintlig. Ergo: vi får se i media vad vi har känt till sedan det startade. Och det går inte att lite lamt hänvisa till arbetsmarknadens parter: Migrationsverket har ett ansvar i tillståndsprövningen!

(Läs även texten som en svensk i Singapore skriver!)

Regeringen och andra i ansvarsställning måste börja inse vad så väldigt många redan inser, att den svenska missriktade snällismen, blåögdheten och aningslösheten leder till katastrof på många plan. Det handlar inte om att vända sig mot utlänningar som söker sig hit (vem skulle inte söka sig till ett så slapphänt land) utan helt och hållet och enbart mot dem – svenskarna – som administrerar galenskaperna och inte tar ansvar för landet och folket.

© Denna blogg.
%d bloggare gillar detta: