• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  juli 2011
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Svenska skattebetalare tvingas finansiera hatverksamhet riktad direkt mot dem själva…

Ur en ledare – ”Ge inga bidrag till hatet” – i Svenska Dagbladet den 13 juli, av Per Gudmundson:

Det är förbjudet att hjälpa ickemuslimer, ”att bli vän med dem och tycka om dem”, eller ”att bli medlemmar i deras samhällen, gå med i deras partier”. Där heter det att deltagande i allmänna val bara är acceptabelt när ”det ligger i islams intresse att muslimerna röstar”, att straffet för homosexualitet är ”att dödas”, och där heter det att ”judarna” driver Världsbanken och IMF för att förtrycka världen”.

Att svenska skattebetalare finansierar hatverksamhet riktad direkt mot dem själva, på det sätt som beskrivs i artikeln, är förstås fullkomligt vansinnigt. Detta har tagits upp många gånger i bloggar och på sajter och, i viss mån, av ”gammelmedia”, men politikerna struntar i det. Om svenskar hade satt i gång med att lära ut hat och förakt mot muslimer skulle politikerna ha skrikit i falsett och dragit in pengarna så snabbt att ingen ens hade hunnit blinka.

Medan staten med ena handen delar ut våra skattepengar till hatpredikande organisationer, vill EU-minister Birgitta Ohlsson (FP) skapa någon sorts helt utopisk verksamhet där man ska ”avprogrammera” extrema islamister i Sverige. Hur naiv får man vara som svensk minister? Hur kan någon på allvar tro att något sådant skulle fungera? Och Birgitta Ohlsson lär ämna ta sig rätten att använda svenska skattebetalares pengar till det. Också. Men borde inte hon (eller någon) redan för länge sedan ha dragit in alla bidrag till hatpropagerande muslimska organisationer i Sverige? Det är väl helt solklart att det borde ha varit det första steget. Fast – å andra sidan – om svenska skattebetalare inte bekostar organisationernas propaganda så får de ändå pengar: från Saudiarabien och andra muslimska länder. Så någon förändring lär det inte bli…

Det är helt obegripligt varför man i Sverige – och bara i Sverige! – har riksdagspolitiker, ministrar, en medieelit som är så självdestruktiva att de tycker att folkets pengar ska gå till organisationer som vill utplåna folket! Vi ska alltså betala för att de (här är det verkligen fråga om ”vi” och ”de”!)  ska kunna planera hur de ska bli av med oss och ta över bland annat genom att rösta in muslimer i alla viktiga beslutande organ (inte minst riksdagen) och därmed kunna införa de lagar och bestämmelser som de anser sig ha rätt till (enligt klippen från SVT!).

Om man lyssnar på en del av dem som redan kommit in i Sveriges riksdag och en del som inte ännu gjort det, men försökt och varit på väg, så borde man förstå vidden av vad Sverige tillåter och underlättar genom att rentav själv lägga snaran om sin egen hals. För, enligt islam, är målet alltid, precis som Abdririsak Waberi, nu riksdagsledamot för Moderaterna, visar i intervjun i Sveriges Television, att det ska råda sharia-lagar och islam, helst i hela världen. Ingen, inte ens Birgitta Ohlsson, kan väl ändå tro, att kristna i muslimska länder skulle kunna få statliga bidrag till att sprida hatpropaganda mot muslimer?

Sverige är det enda landet där den egna befolkningen verkar vara minst värd av alla i landet. Det egna folket påstås varken ha en nationell identitet eller några traditioner och det finns inte ens något som kan kallas ”svensk kultur”. Och folk är så kuvade och så rädda för att säga emot och för att yttra ett enda negativt ord om ”dem”, eftersom de vet att de då dels kan råka ut för att bli anmälda för ”diskriminering” eller ”kränkning”; dels kan komma att stämplas som ”rasister” och ”främlingsfientliga”. I sitt eget land, där en invandrare kan påstå sig vara kränkt om någon säger ”svartskalle” eller något annat till honom/henne, men där folket självt inte har rätten att anmäla sig kränkta när de kallas ”svennehora” och en massa annat som jag inte ens kan upprepa här. Svenskarna själva utplånar sig så till den grad, att de tar emot vad som helst.

Hur i hela fridens dar kan den svenska regeringen tro, att det ska kunna ske en integration under dessa förhållanden? Jag har hört svenskar med röster som låter ana knutna nävar i byxfickorna, säga att de ser på sina politiker, sin regering som ”landsförrädare”. Hårda ord som borde få de s.k. ansvariga att verkligen tänka till. Men det enklaste för dem är att dra fram  R- och F-korten (”rasism” och ”främlingsfientlighet”) för det har svensken lärts att veta, att det är bland det allra värsta han kan råka ut för. Och eftersom det är så hemskt och överskuggar allt annat, så kommer svensken inte att protestera högljutt, och de fega politikerna kommer att låta  galenskaperna fortgå i landet som inte liknar något annat i världen.

Här är ytterligare två av mängder av klipp på YouTube, i detta fall inslag från Sveriges Television, inslag som borde ha skrämt vettet ur svenskarna (inte minst Moderaterna och Centern) när de visades i tv. Inslagen är gjorda långt innan valet 2010…

Andra bloggningar om ämnet:
Skattefinansierad intolerans
Nationen som Gudmundson glömde

© Denna blogg. Vid citat, länka alltid till originaltexten här på bloggen.
%d bloggare gillar detta: